Új félév, új élet

2010.03.28. 19:16

Januárban az utolsó 3 napban, mielőtt hazarepültem 2 hétre, már az új apartmanomban laktam. Ekkor még csak Anna és Sophie volt itt, Francesca csak februárban érkezett.

Két hét otthon töltött idő után jó volt újra visszajönni Írországba. Vágytam vissza, mert kíváncsi voltam, hogy milyen lesz ez a félév. Jó volt újra érezni a Bulmers ízét, hallgatni az írek raccsolását, látni újra a várost és a „régi” barátaimat, és jó volt Josét megint magamhoz ölelni.

Nagyon jól indult az együtt élés. Eldöntöttük, hogy többnyire mindent együtt fogunk venni és a költségeket elosztjuk. Egy baráti társaságban vagyunk mindannyian, így együtt tudunk hazajönni, ha elmegyünk szórakozni. Felváltva takarítunk és főzünk. És a legszebb az egészben, hogy 7 hét után is a helyzet változatlan. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://pocsaidorottya.blog.hu/api/trackback/id/tr71875528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása